SharePoint
​​​​​​​​​​​​Телефон на пациента0882 413 45​6​
​​

УНИВЕРСИТЕТСКИ МЕДИКО - ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна

Медико-дентален център

Медико-дентален център

За нас

Университетският ме​дико-дентален център  е разположен на 5-ия етаж в сградата на Факултета по дентална медицина при Медицински ун​иверситет - Варна и включва:

Първият в България Университетски медико-дентален център разполага с медицинска техника и апаратура без аналог. В най-големия център в страната работят водещи в своята област професионалисти, специализирали в САЩ и Европа, уважавани и доказани университетски преподаватели. Предлагайки зъболечение на високо световно ниво, България се нарежда сред лидерите в предоставянето на стоматологични услуги в Европа.


Мисия

Главната цел, която Университетския медико-дентал​ен център следва от създаването си, е предоставянето на висококачествени грижи за денталното здраве на пациентите. Екипът от водещи квалифицирани специалисти осигурява ефективна и експертна медицинска помощ, използвайки модерни методи, техники и апаратура без аналог в страната. Нашата мисия е да върнем усмивките на лицата на пациентите, защотоХората не са съвършени, освен когато се усмихват".

Визия

Университетският медико-дентален център декларира визия на иновативен лидер в областта на денталната медицина, внедрявайки нови световни технологии на българския пазар за максимална полза на пациентите. Поддържане на най-високо ниво на медицинските стандарти,  ангажираност с научните и образователните изследвания на университета са част от обществените потребности, които Центъра задоволява.

Ценности

Ценностите ни чертаят пътя за успешна реализация на мисията на центъра и изграждането на пълноценна визия:

  • Пациентът е на първо място
  • Отговорност към клиента
  • Отлично качество на предоставяните услуги
  • Иновативност
  • Висок професионализъм
  • Дълг за отлично свършена работа​​​​
​​​​​