standard-title Естетична стоматология

Естетична стоматология

Естетичната стоматология е насочена към постигането на прекрасна и хармонична усмивка. Нашият екип от висококвалифицирани специалисти ще се погрижи да осигури естетично решение на всеки Ваш проблем.
Ние ще върнем красотата на Вашите зъби чрез:

 

  •     Изработване на художествени реставрации – възстановяване на първоначалната форма, структура, цвят и блясък на зъба, което го прави идентичен на естествените зъби. Това става възможно чрез използването на най-висок клас нано-композити –  венеца на нанотехнологиите в денталната медицина.
  •     Избелване на зъби – Всеки мечтае за бели зъби, но редица навици променят трайно цвета на зъбите (консумация на кафе, чай, червено вино, цигари и др.). Зъби, на които е проведено кореново лечение също променят своя цвят. Много хора постигат сияйна усмивка чрез поддържане на естествена устна хигиена и редовни посещения в денталния кабинет за отстраняване на плака и зъбен камък и полиране с Air flow. Ако решите, че резултатите не Ви задоволяват консултирайте се с Вашия лекуващ лекар относно избелващите процедури и тяхното приложение при Вас. Избелването на зъбите е козметична процедура, която променя цвета на зъбите с два и повече нюанса. Избелващите системи използват избелващия агент карбамиден пероксид, който реагира с водата и образува водороден пероксид. Водородният пероксид прониква между кристалите на емайла и избелва депонираните в дентина тъмни петна.Този процес се ускорява от синя светлина или от лазер при офис избелването.
Фасети и керамични корони, инлеи , онлеи – Ако имате стари корони или се нуждаете от нови такива, те могат да бъдат направени от порцелан без метал под него. Това са най- новите технологии в областта на естетичната стоматология известни още като чиста или безметална керамика. Естетичният резултат е поразителен – керамичните конструкции не се отличават от естествените зъби.
Call Now Button