standard-title Избелване на зъби

Избелване на зъби

Избелване на зъби с професионална система последно поколение Beyond Polus-
5 стъпки към ослепителната усмивка

При професионалното избелване най-често се използва светлинна енергия за активиране на избелващия агент. Процедурата включва следните етапи:

Стъпка №1

Вашият зъболекар подробно ще Ви информира за процеса на избелване на зъбите, ще обсъди с Вас възможните и очакваните резултати и ще отговори на всички Ваши въпроси. След това ще Ви направи обстоен преглед, за да се увери, че избелването може да Ви се направи. С помощта на цветова скалата Вашият лекар ще определи първоначалния цвят на зъбите Ви и ще го запише, за да се сравни с бъдещия нов цвят.

Стъпка №2

Втората стъпка от избелването започва с поставянето на  ретрактор, предпазващ  устната кухина,както и защитни очила. За да се предотврати изсушаване на устните по време на процедурата, се нанася специален балсам за устни.

Стъпка №3

Между зъбите и венците лекарят ще нанесе специален защитен гел, който след това ще го освети с лампа (за да се превърне гелът в гума и по този начин да защити венците от избелващия агент). Избелващият гел ще се нанесе към горните и долните зъби, като напълно ще се покрие повърхността на всеки зъб.

Стъпка №4

Лампа Beyond Polus  ще се доближи до зъбите Ви и ще се включи за 10-15 минути, за да активира избелващия агент със студена светлина.

Стъпка №5

След приключването на процедурата всички избелващи и защитни  материали ще бъдат премахнати от устата Ви и Вие ще видите изцяло новия цвят на зъбите си, който съществено ще се различава от първоначалния.

Call Now Button